Cégismertető

A Mathilde Print Kft. a Nipson nyomtatógyár egyedüli hazai viszonteladója, disztribútora.A Mathilde név a Nipson nyomtatógyár első magnetografikus nyomtatójáról ragadt ránk. 15 éve a teljeskörű és a legnagyobb megbízhatóságú szolgáltatásokra építettük üzletpolitikánkat.

A gyors javítást és kiszolgálást szakembereink felkészültsége mellett alkatrész és kellékanyag raktárunk biztosítja. A piac igényeihez igazodva az eladásokon kívül 1996-tól nyomtatók bérbeadásával isfoglalkozunk. Komplett ellátást is biztosítunk a megrendelő telephelyén, operátorokat, programozót, anyagellátást.

Teljes nyomtató - borítékoló géppark kialakításában, az üzemeltetés megszervezésében, az alkalmazások, lapok megtervezésében is segíteni tudunk. Kulcsrakész rendszert adunk át.Jelentős anyagi háttérrel rendelkezünk: nyomtatók, alkatrész és kellékanyag raktár.

Régi és mai ügyfeleink közül a nagyobbak: MATÁV Rt., Állami Biztosító Rt., ÉMÁSZ Rt., DÉMÁSZ Rt., TITÁSZ Rt.,Állami Nyomda Rt., Budapest Bank Rt., Pénzjegynyomda Rt., OEP, Sodexho Kft., Azimex Kft.Reméljük, hogy az Önök cégét is hamarosan elégedett ügyfeleink között láthatjuk viszont.